Familiesamling på Notvann

 

Sankthanshelga var det atter duket for sommersamling på Notvann Camping på Hamarøy, og rammen rundt arrangementet kunne vel knappest vært finere. Sola skinte fra en gavmild himmel og varmen var nesten i meste laget for oss hardbarka nordboere.  Rundt 30 voksne og 20 unger hadde tatt turen til treffet, som må kunne karakteriseres som meget vellykket.

De fleste ankom Notvann fredag og vi rusla rundt og snakka løst og fast. Lørdag morgen var det opprop før vi kjørte av gårde for å kåre årets skytterkonge. Geir Stenmark kunne etter en hard konkurranse motta pokalen som bevis på at tittelen var hans. For de yngste deltakerne var det skyting med luftgevær på blink. Alle visste gode skyteferdigheter og ble belønnet med premier og diplomer.

Vel hjemme i leiren igjen var det lagt opp natursti rundt campingplassens område. Her kunne store og små få vist fram sine kunnskaper om naturens underfundigheter.

Så var det endelig hundene som skulle vises fram, det var klart for årets 100 meter. Det var mye god underholdning og vinner av ett års medlemskap i SFK ble Hans Bjørknes.

Om kvelden var det fantastisk servering av laks sponset av Follalaks.  Maten ble tilberedt og servert på 1. klasse og alle forhold lå til rette for en minnerik sankthansfeiring. Alle kosa seg stort og pengene satt løst når loddbøkene ble sendt rundt. Ikke så rart da det var mange flotte premier. Ikke minst hovedgevinsten som var klubbgenser strikket og gitt i gave av Margrethe Bordevik.

Søndag var det apportkonkurranser som sto på programmet. Det var mange gode talenter og drevne apportører som fikk vist seg fram. Noen syntes det var ustyrtelig morsomt at far prøvde å få tak i ”byttet”, men de fleste hentet og avleverte i fin stil.

Uk ble vunnet av Hanne Støvers pointer Ina og AK av irsksetter Edal Djakni, eid av Sven Inge Skogvoll.

Stor honnør til Ann Kristin og Kristen Lorentsen, Frode Aunan og Torill Karlsen for et arrangement vi vil huske lenge. Nå håper vi bare at vi får komme tilbake til neste år, for dette er et arrangement vi bør satse på!