Facebook

Partilister Saltfjellprøven 2015

Skrevet av: Hans Enoksen         Dato: 15.04.15 18:17

Da er partilistene for Saltfjellprøven 2015 klare. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli forandringer på listene. Det er ventelister alle dager. Det er påmeldt 86 hunder i VK. Ventelisten i VK kvalifisering (6) og UK/AK søndag (7) vil nok mest sannsynlig løse seg selv ut fra tidligere erfaringer.

Vi har kun muligheter til 6 partier hver dag.

Ventelisten i UK/AK lørdag er på 29. Vi har derfor satt opp to UK/AK parti på fredag for å overføre hunder fra lørdag. Vi har først trukket hvem som har fått plass på prøven lørdag og søndag. Etter dette er det overført hunder til fredag av de som har fått plass eller står øverst på ventelisten. Vi ønsker at de som har muligheter til å starte fredag i stedet for lørdag gir beskjed om dette til prøveleder så fort som mulig, slik at vi kan frigi plasser til de som står på ventelisten. Dette gjelder KUN de av dere som har fått plass på lørdag eller står på ventelisten mellom 1-15 lørdag.

Frist for dette er søndag kl. 1800.
Send mail:
Jaktprover@saltenfuglehundklubb.com eller 92404764

Salten fuglehundklubb er så heldig å ha et meget godt samarbeid med Södra Norrbottens Fågelhundsklubb som arrangerer prøve i Arjeplogfjällen lørdag 25. april. Etter tidligere års suksess med at de som ble slått ut i vår VK - kvalifisering, kunne få dra rett over grensa og delta på SNFK's VK, har de i år valgt å sette opp 3 VK - partier. Deltakere som blir slått ut i VK - kvalifiseringen fredag, kan melde seg på her. Salten Fuglehundklubb disponerer her 6 plasser. Påmelding til dette gjøres gjennom prøveleder.

Vi har i år satt opp et kvalitetsparti i samarbeid med Södra Norrbottens Fågelhundsklubb som skal gå på grensen, der vi stiller med Norsk dommer. Her disponerer vi 7 plasser og kan tilbys de som står på venteliste hos oss. Dette vil IKKE blir stambokført i NKK, men i SKK.  
Frist for dette er søndag kl. 1800.
Send mail:
Jaktprover@saltenfuglehundklubb.com eller 92404764

Husk medisinering mot dvergbendelorm!!!

Alle som vurderer å delta må ha med seg kopi av orginal stamtavle som leveres inn til SNFK. Utskrift fra dogweb godtas ikke.

 

Nye partilister kommer søndag etter kl.2000

Jegermiddag:
Fredag : Souvas fra Saltfjellet Reinprodukter
Lørdag: 
Jegertapas fra Saltdal Turistsenter
Pris: 300 Kr
Påmelding per mail til:
Jaktprover@saltenfuglehundklubb.com før onsdag.

Info om ventelistene:
Trekkes det en UK hund er det en UK hund som får plass. Trekkes det en AK hund er det en AK hund som skal inn. Dette fordi jaktprøveprogrammet har trekkt fordelingen mellom UK og AK hundene.

VK Kval Fredag_1.pdf
Venteliste VK Kval Fredag.pdf

UKAK Fredag_1.pdf

UKAK Lordag_1.pdf
Venteliste Lordag_1.pdf

UKAK Sondag.pdf
Venteliste Sondag_2.pdf